Celebrating 6 Years of Innovation and Success at DSS - Digital and Software Solutions

30 август 2023 / 3 мин. последно прочетено

Празнуваме 6 години иновации и успех в DSS - Дигитални и софтуерни решения

null

През август DSS празнува своята 6-та годишнина. Като лидер в областта на дигиталната трансформация, DSS се отличава в софтуерното инженерство, ServiceNow консултирането, UX/UI дизайна, Cloud & DevOps решенията, както и в изкуствения интелект и машинното обучение. Тези умения ни помагат да посрещаме разнообразните нужди на нашите клиенти и да им съдействаме да се движат напред.

Досегашното ни пътуване е една забележителна история за иновации, отдаденост и постижения. Поглеждайки назад, е повече от ясно, че успехът ни не би бил възможен без непоколебимата подкрепа на изключителения ни екип и сериозните ни клиенти.

IMG_8638.jpgIMG_1370.jpeg

В основата на нашите постижения стоят над 55 отдадени професионалисти, които съставляват семейството на DSS. Обединени от споделената мисия да надскачат границите на ИТ решенията, колегите ни постоянно надхвърлят възможностите си и постигат изключителни резултати. Техният непрестанен стремеж към съвършенство ни позволи да постигнем забележителен растеж през последните няколко години.

Дейността ни се разпростира надалеч - с гордост обслужваме над 50 клиенти в световен мащаб. Сред тях са ключови играчи в значими сектори като производство и доставка на нефт и газ, телекомуникации и банково дело. Белег за нашето усърдие е успешното завършване на над 200 проекта. Това не е просто статистика; цифрите отразяват колективните усилия, вложени във всяко начинание, гарантирайки, че отговаряме и надминаваме очакванията.

С радост споделяме, че нашата отдаденост ни е донесла повече от 300 сертификата за специфични, нишови знания и умения в работата ни. Тези постижения затвърждават опит ни и подчертават ангажимента ни да предоставяме най-висока стойност на нашите клиенти.

Приносът ни обаче се простира отвъд корпоративната сфера. DSS се гордее, че си сътрудничи с държавни институции, за да развива образованието в България. Инвестирайки в бъдещото поколение таланти, ние активно формираме квалифицирана работна ръка, която ще бъде двигател на иновациите и растежа през следващите години.

Отбелязахме 6-ата си годишнина в главния офис на DSS със забавно празненство. Пламен Наков, управляващият директор на DSS, благодари на всички и връчи подаръци на двама изключителни колеги, които са с нас повече от пет години: Георги Котов (ИТ Директор) и Георги Шишков (Manager of IT Service Management Implementation and Strategy). Техните думи на благодарност и гордост отразиха чувствата, които изпитваше целият екип и бяха свидетелство за забележителното сътрудничество, което е в основата на постиженията ни.

20230824_180914.jpg20230824_181200(1).jpg

IMG_1361.jpeg

Особено специален момент от тържеството беше възможността всеки да остави своя цветен отпечатък върху юбилейно пано. Символизирайки нашия колективен ангажимент за бъдещ растеж и развитие, тази дейност разкри творчеството и единството, които определят нашия екип. Всички се изцапахме подобаващо и се насладихме на момента заедно!

IMG_8539.jpg20230824_181003.jpg

В заключение искаме искрено да благодарим на всички отдадените членове на екипа, клиентите, партньорите и доброжелателите ни, които бяха неразделна част от пътя ни дотук. Наздраве за шест невероятни години, изпълнени с куп постижения и за още много следващи напред! Честит рожден ден, DSS!

Сподели:

Може да харесате също:

null
29 септември 20233 мин. последно прочетено

DSS сред 101-те най-големи ИТ компании в България в класацията на Digitalk

DSS беше отличена в една от най-престижните класации Digitalk 101 за технологичния сектор в България.
null
14 август 20235 мин. последно прочетено

Бъдещето на ИТ сектора, Автоматизация и Дигитална Трансформация: Разговор със Сава Владов, ръководител "Бизнес развитие" в DSS

Разговор с новия ни Мениджър Бизнес развитие за технологичния подход на DSS и пътя към дигитална трансформация на бизнеса