Kornelia Pavlova is the new People and Culture Manager of DSS

25 юли 2023 / 2 мин. последно прочетено

Корнелия Павлова е новият People and Culture Manager на DSS

null

Корнелия Павлова бе наскоро назначена за People and Culture Manager в Digital and Software Solutions (DSS). Нейните основни отговорности ще включват развитието и поддържането на организационната култура в DSS, като и грижата за професионалното израстване и развитие на служителите. Корнелия ще работи в тясно сътрудничество с целия екип и ще се включва в създаването на ефективни стратегии за привличане и ангажиране на специалисти. Сред приоритетите ѝ са още и изграждането на положителна работна среда за постигане на оптимални резултати и поддържането на приятен работен дух.

Корнелия започва своя професионален път в областта на човешките ресурси още като студент, когато се присъединява към екипа на AIMS Human Capital - водеща компания за подбор на ръководни кадри и други консултантски услуги. След 3 динамични години в този бизнес Корнелия става част от отдела за подбор на HP в един от най-динамичните етапи на растеж на компанията. Там тя отговаря за ключови проекти и програми за подбор и в последствие поема регионални и глобални роли. Професионалният ѝ път преминава през телекомуникационната компания Теленор (впоследствие Yettel), в която ръководи екипа, който се занимава с подбора на кадри в България. Последната ѝ роля е като HR Manager в тукашния офис на българо-норвежката софтуерна компания Documaster, където Корнелия допринася за разширяването на специализираните ИТ екипи и успешното  управлението на човешките ресурси. 

В професионалната си кариера тя изпитва огромна радост от това да ръководи инициативи, които оказват положително въздействие върху живота на хората. Това могат да бъдат провеждане на работилници по важни теми, посредничество в екипни дискусии, задаване на правилните въпроси, координиране на събития или просто предоставяне на полезна информация. Корнелия безпроблемно съчетава професионалните и личните си интереси, като активно участва в дейности, свързани с околната среда и устойчивия начин на живот. Извън работа я зареждат разходките в планината и усмивките на хората около нея.

Радваме се, че Корнелия се присъединява към нашия екип и продължаваме да се стремим към създаването на положителна работна среда, в която служителите могат да се развиват, да постигат целите си и да се забавляват. Вярваме, че съвместната ни работа с Корнелия ще внесе свеж фокус и нови приоритети във всички аспекти на служителското изживяване, като подпомогне растежа ни като организация и професионалисти!

Добре дошла, Нели!

Сподели:

Може да харесате също:

null
29 септември 20233 мин. последно прочетено

DSS сред 101-те най-големи ИТ компании в България в класацията на Digitalk

DSS беше отличена в една от най-престижните класации Digitalk 101 за технологичния сектор в България.
null
30 август 20233 мин. последно прочетено

Празнуваме 6 години иновации и успех в DSS - Дигитални и софтуерни решения

Отпразнувахме шестата си годишнина с празнично тържество в офиса на DSS и много изненади.