Transform Identity Verification & KYC with OCR | DSS

Дигитализиране на лични документи с OCR инструмент

Използвайте изкуствен интелект от следващо поколение, за да осигурите най-високо качество при автоматичното извличане на информация от всякакви документи за самоличност, паспорти и др.

Заявете демо
OCR for National ID Card

Интелигентна OCR технология за усъвършенствана проверка на самоличността

Оптичното разпознаване на символи (OCR) се използва широко за разпознаване на текст в сканирани документи и изображения. То помага за автоматизиране на процесите за проверка, намаляване на грешките и подобряване на сигурността. Технологията за OCR на DSS точно разчита и разпознава всички полета на документите, като използва комбинация от задълбочен анализ и машинно обучение, за да открива измами и несъответствия. Това спестява време и усилия както на бизнеса, така и на клиентите, което води до по-висока удовлетвореност от процедурите за проверка на самоличността.

OCR app for scanning ID cards

OCR Решението на DSS е изключително адаптивно и предлага персонализиране спрямо всеки бизнес сценарий, независимо от индустрията. Нашите услуги включват както сървърните, така и фронтенд компонентите. Предлагаме гъвкави опции (като услуга или абонамент), които да отговарят най-добре на вашите нужди и архитектура.

Възползвайте се от предимствата на OCR технологията за оптимизирана обработка на данни

Plug & Play

OCR инструментът на DSS е лесен за използване - той ви предоставя всичко необходимо, за да започнете работа веднага, без да се изискват никакви усилия за разработка от ваша страна.

Модулни решения

Имате свободата да избирате - използвайте го като цялостно решение или изберете модулите, които най-добре се вписват във вашата организационна структура и политики.

Усъвършенстван KYC процес

OCR замества отнемащия време и податливия на грешки начин на събиране на данни от вашите клиенти с автоматизиран работен процес, който отнема секунди и води до подобрено клиентско обслужване.

Разнообразие от документи

Технологията за OCR на DSS поддържа широк набор от лични документи, включително лични карти, паспорти, шофьорски книжки и др. Тя точно разпознава всички типове полета, като дата на раждане, номер на лична карта, адрес и други, което прави процеса на проверка ефективен и надежден.

Процес

OCR displayed on a smartphone
Login from mobile device
arrow icon
infographic explaining the process of OCR and KYC
Continue with
the client's process
arrow icon

Свържете се с нас

 и дигитализирайте своя процес с aiDentix

Запази среща

Пакети
и модули

Специализирана услуга

Започнете с готово решение. Предлагаме специализирана API услуга, за да обхванем всякакъв брой заявки. Използваме SDK с висока степен на персонализация, за да включите OCR решението в съществуващите си приложения.

Самостоятелно хоствана услуга

Изберете пакет за инсталиране, който може да хоствате в рамките на обособената си инфраструктура и да използвате SDK с висока степен на персонализация, за да го включите в съществуващите си приложения.

Получете персонализирана демонстрация с вашите документи.

Резервирайте безплатна консултация с нашите експерти.

Какво да очаквате

Изпратете ни съобщениеи ние ще се свържем с вас до 24 часа

Включете се в среща,за да обсъдим вашата визия и цели

Получете специализиран екипна DSS, който да работи по вашия проект