ServiceNow Consulting, Implementation & Management | DSS
ServiceNow® Консултиране

Автоматизирайте бизнеса си

Нашият невероятен екип от сертифицирани и опитни специалисти ще ви преведе през всяка стъпка - oт анализ, през дизайн, до внедряване на готови или персонализирани решения.

Service hero section image

Нашата експертиза

Нашият екип от експерти в ServiceNow ви помага да разработите процесите и работни ви потоци. Опитът ни варира от внедряване на всички основни ITSM процеси, като Incident, Problem, Change, до по-сложни процеси, като DevOps, SecOps, ITBM, ITOM и PPM

Build and automate

Customer Service Management

Employee Service Management

Governance, Risk, and Compliance

IT Operations Management (ITOM)

IT Service Management (ITSM)

SecOps

Strategic Portfolio Management

Vulnerability Response

CMDB

Нашият подход

Предоставяне на консултантски услуги

Нашият екип ще вникне в настоящите ви планове и бизнес предизвикателства, за да ви помогне да превърнете бизнес целите си в технически изисквания.

Внедряване на готови решения

Знаем, че използването на готови решения е рентабилно и лесно за поддържане, затова ще ви консултираме при внедряването и конфигурирането на желана функционалност, като използваме подхода “no-code/low-code”.

Разработване на персонализирани софтуерни решения

В случай, че имате по-специфични изисквания, можем да ви помогнем да проектирате, изградите и внедрите подходящото персонализирано приложение, което да отговаря на вашите бизнес нужди.

Поддръжка и обслужване

Ще продължим да наблюдаваме вашите системи и да подобряваме всеки необходим аспект на решението дори след приключване на етапа на изработка и внедряване.

Анализ
Започваме със задълбочен анализ на техническите изисквания и бизнес предизвикателствата.
Дизайн
В допълнение към основния анализ подготвяме цялостна и устойчива софтуерна архитектура.
Имплементация
Използвайки ServiceNow, внедряваме функционалности, като следваме най-добрите практики и стандарти при програмиране, за да осигурим стабилни и лесни за поддръжка решения.
Валидация
Използвайки както ServiceNow Automated Test Framework, така и ръчно тестване, ние гарантираме предоставянето на висококачествени функционалности без грешки.
Поддържане
Осигуряваме непрекъснатост на бизнес процесите ви посредством постоянно работещи услуги без нарушения.

Като консултанти трябва да бъдем безмилостни в преценката си кое е важно и кое е просто фонов шум.

Свържете се с нас, за да получите повече подробности

Contact us image

Сертификати

Екипът ни може да ви помогне да изградите лесно вашите решения, като следвате следните стъпки:

Съчетанието от специалисти с консултантски опит и задълбочени технически познания свидетелства за успешната ни работа по мащабни проекти в областта на дигиталната трансформация в големи корпоративни предприятия.

Успешни истории

Работим в тясно сътрудничество с клиентите си и им помагаме да разработват изключителни технологични решения. Ето някои от нашите успешни истории.

background imagebackground image on hover

Integrated Risk Management

DSS внедри основните услуги за интегрирано управление на риска (включително audit management & policy, compliance) в ServiceNow за една от най-големите петролни и газови компании в света. Toва подобри видимостта и ефективността на работата за всички мениджмънт нива (чрез специализирани работни пространства и усъвършенствани отчети) и осигури пълна автоматизация на контрола и интеграция със SecOps.
background imagebackground image on hover

Continuous Integration and Continuous Delivery Pipeline

За да ускори развитието на една от най-големите петролни и газови компании в света, DSS внедри “Continuous Integration and Continuous Delivery” (CI/CD) в техните ServiceNow среди. Това позволява на програмистите да преместват автоматично набори от актуализации между средите (без достъп до “production”) и подобрява проследимостта на внедрените разработки и фазите на тестване и отчитане.

Какво казват клиентите ни

Разкажете ни за проекта си

С нетърпение очакваме да научим повече за вашата компания и предизвикателствата пред нея. Напишете ни повече за проекта си - насреща сме да помогнем.

Какво да очаквате

Изпратете ни съобщениеи ние ще се свържем с вас до 24 часа

Включете се в среща,за да обсъдим вашата визия и цели

Получете специализиран екипна DSS, който да работи по вашия проект